Kjemikere på Jotun

Mandager og onsdager kl.1800 invaderes
Dreamport
med kjemikere fra Jotun og deres venner.

Dypt konsentrerte brettspillnerder møtes over noe godt i glasset – og alle har med seg egne brettspill. Hvor mange spill som velges er avhengig av hvor mange som møter – ofte mellom 8-12 medlemmer i Gokstad Taflating klubb.

Valgmulighetene på spill inkluderer ikke Ludo. Dette er avanserte greier, og disse kjemikerne tar nye spill raskt – uansett hvor godt innholdet er i glasset.

Det hevdes at alle disse brettspillnerdene har konto på boardgamegeek og boardgamearena. De spiller der, lærer regler og så møter fit for fight på brettspillklubben.

Dette er seriøst! Praten går på spillet, reglene og veiledning gis – bare korte avbrekk til turer i baren. Man hører ingenting om kjemiske reaksjoner eller eksplosjoner på Jotun. Jeg tror de er dyktige.

Praten går oftest på engelsk – for enkelte av disse kjemikerne er importert fra utlandet. Brettspillreglene er også på engelsk, så dette er en klubb for folk som ikke har motforestillinger mot å kaste seg ut i samtaler på engelsk. “I will do my priest” høres fra en kjemiker under spilling av Terra Mystica. Hun hadde cola i glasset. Sukkerfri. Hun kjører. “Stupid of me”. Andre har valgt sykkel på disse kveldene.

Dette er en vennlig og hjertevarm klubb. Kom som du er. Her snakkes det spill, og om du jobber i kommunen eller er student kommer du overens med alle.

Anbefales også for nybegynnere, da Ludo-spillere blir tatt hensyn til med nybegynnerspill.