Ressurser

Foto hentet her

På denne siden vil jeg framheve enkelte produkter, merker eller tjenester jeg personlig har opplevd i mitt dagligliv og genuint kan anbefale. Dette står jeg for selv. Det er ikke sponsede omtaler.

Hvis jeg ved senere anledning blir spurt om å skrive en sponset omtale, vil det framkomme tydelig i begynnelsen av teksten i blogginnlegget.

Burberry

er stedet i byen du går for “å roe ned nerva”. Der blir man ivaretatt på best mulig måte. Jeg kjøpte et typisk pynteskjerf og ble henvist til salongen der de tilbød flaskevann, te eller kaffe. Og det var en behagelig og avslappende atmosfære som for meg er viktig før jeg setter meg i førersetet i stressende trafikk. Samme opplevelse hadde jeg ved kjøp av lommeboken på Burberry i Biblioteksgatan i Stockholm. Anbefales å unne seg noe slikt en sjelden gang når lommeboken ellers tilhører “normal norsk standard”.

L’occitane

ble jeg første gang introdusert for som gjest på Hotel Bristol. De hadde L’occitane på badet. Etter å ha brukt det la jeg merke til en stor effekt på håret! Jeg googlet merket, leste deres policy den gang der de hevdet å jobbe aktivt mot testing på dyr, og ble nettkunde. De har på mail bekreftet at dette fremdeles gjelder selv om det ikke lenger framkommer på deres nettsider. Etter å ha fått tilsendt prøver ved hver bestilling, har jeg valgt mine serier av produkter fra L’occitane for alle innkjøp av hygiene- og pleieprodukter.